dinsdag 13 mei 2008

En dat was de Meivakantie

Mijn kinderen waren een dikke twee weken vrij, wat een heerlijkheid, geen ochtendstress om op tijd op school te komen maar gewoon lekker langzaam wakker worden.
De tweede week van deze vakantie hebben uiterst relaxed doorgebracht in een luxe resort in Turkije. We hebben daar werkelijk helemaal niets aan culturele uitstapjes gedaan, we zijn het hotel niet eens uitgeweest en ik schaam me er niet eens voor ;-) Deze vakantie was bedoeld om even lekker bij te tanken en dat is goed gelukt!

Ik wilde in eerste instantie niet eens mijn fototoestel meenemen maar op de valreep heb ik toch nog een kleine compactcamera in mijn handbagage gestopt.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Vanochtend moesten Sam en Nina dus weer naar school. Nadat ik ze had weggebracht had ik een koffiedate met Marjan (van http://www.purephotography.nl/) en Helga (van http://www.klein-lebelle.nl) en hebben we de hele ochtend lekker zitten keuvelen over fotografie enzo....

1 opmerking:

Ank zei

Jemig hoe kan ik dit nu allemaal gemist hebben!! Ik zal gauw de link naar je site wijzigen want ik wil je maar al te graag blijven volgen, je maakt zulke geweldige foto's. Prachtige site en leuk dat er ook nog een blog bij zit!