dinsdag 17 juni 2008

Half juni...

Photobucket

Nog minder dan twee weken en het is alweer zomervakantie voor ons. Doe mij maar een paar weken later, zoals vorig jaar, ik vind dit wel heel erg vroeg. In juli zitten wij in Italie, ik heb een prachtig plekje ontdekt in de heuvels van Toscane. Aangezien ik nog langer weiger om in vakanties te koken kwam het mooi uit dat deze accomodatie alleen met half-pension te boeken was ;-)

Na maandenlang oefenen was dan een paar weken geleden eindelijk de uitvoering van de musical van Lalalau (www.lalalau.nl) waarin Nina ook een rol had en tevens stukje solo mocht zingen. Trots als ik was moest dit natuurlijk even vereeuwigd worden:

Photobucket

Verder was ik de afgelopen tijd vaak in Elswout te vinden om te fotograferen, daarvan later een update.

2 opmerkingen:

Ank zei

Wat kun je je dan ongelooflijk trots voelen hè als je eigen kind zoiets presteert, ik had dat laatst ook toen mijn zoon afstudeerde en zijn afstudeerproject door de school ook nog eens voorgedragen werd voor een prijs, dan glim je helemaal als moeder zijnde!

Ze staat er prachtig en vol zelfvertrouwen op!

Ook de foto van de baby is weer beeldschoon!

WELKOM zei

Hoi Ank,

Leuk he? Als je dan een stukje van jezelf daar op het podium ziet staan. Dat zelfvertrouwen is niet altijd zo geweest maar die toneellessen doen wonderen :-)

Inge